Téma: epizódelemzés
Ismét egy újabb rész, megint késtem vele egy kicsit, de nem tudom, ezzel az animével úgy vagyok, hogy nézni nagyon szeretem, írni róla már kevésbé, mert egyszerűen nem lehet mit, legalábbis sosem jön össze rendesen.

Tovább is van... »
Végre utol értem magam a Narutóval, ez a rész tegnap kapott magyar feliratot, nekem ma volt időm megnézni, és gyorsan írok is róla, hogy legalább ezt letudjam, utolérve, teljesítve... De még milyen rész ez, te jó ég. A fillerek utolsó része. Abszolút nem volt rossz fillersorozat, kifejezetten izgalmas és jó volt.

Tovább is van... »
Ez megint milyen rész volt már? Azt hiszem a Blue név mostantól nem illeti meg Josephet, nem kicsit lett durva, na de nem lőjük le a poént, csak a tovább gomb megnyomása után.

Tovább is van... »
Egy újabb részen vagyunk túl, azonban itt nem a szavaké az elsőbbség, hanem meg kell nézni. Küzdelmek, lövöldözések, Knightmareek, meg mindenféle földi jó.

Tovább is van... »
Közös megegyezés alapján ez egy nagyon beteg rész volt, főleg az új szereplőnk, akivel hamarosan megismerkedhetünk.

Tovább is van... »
Tifa újra feltűnik és teljes mellbedobással köszönti Saitot, valamint az akadémia lakóit.

Tovább is van... »
Ez az anime bizony azt hozza, amit már pár epizód óta sejteni lehet. Sok-sok harcoló lányt, egy szerencsétlen balek köré gyűlve. Figyelem, tipikus háramanimével állunk szemben.

Tovább is van... »
Valóban jó irányba ment el az anime. Semmi panaszunk nem lehet erre a részre se. Teljesen a helyén volt, véget ért Hermann üldözése, sikerült találkoznia Amandával és beszélgetni.

Tovább is van... »
Csak szépen megfontoltan, de dolgozom le az elmaradásokat. Most jöjjön a Naruto, ami eddig a legjobb a pótlások alatt. Ebben nem tudok csalódni úgy érzem. Volt dolgunk egy speciállal a múlt héten, amikor nyaraltam, na meg az eheti epizód, így egész pontosan három részről szól az elemzés. A téma nem változott, szóval úgy érzem nyugodtan lehet írni így egyben róla.

Tovább is van... »
Én nem tudom mi a gond, ha a Code Geassről kell írni, de egyszerűen nem bírok egy értelmes gondolatot összehozni. Megnézem és ha nem azonnal írok róla, akkor valamiért sosem jön össze egy rendes post (most is már vagy két napja, hogy megnéztem.)

Tovább is van... »
xTrinal-Anime (c)2007-2008. Valid XHTML, CSS. Szabályzat. Készítette az xTrinal-Studio.